Tilbehør til grillen

Nytt tilbehør legges til fortløpende

Lange Ben

For alle “Gourmet LAV” eiere der ute som vil heve grillen til et nytt nivå. Med disse bena blir Gourmet LAV omgjort til Gourmet HØY. Her kan du og dine stå og slå av en prat mens du griller den perfekte biffen med tilbehør.

Korte ben

For alle “Gourmet HØY” eiere der ute som vil senke grillen til bakkenivå. Med disse benene blir Gourmet HØY om til Gourmet LAV. Den perfekte grillen/bålpannen for deg som elsker å samle familien rundt et bål, og samtidig nyte en “top notch” grillopplevelse en sen sommerkveld.

Grillrist

Grilling av den perfekte biffen på Gourmet grillen blir en lek med denne grillristen. Støpejernsristen sørger for jevn varme og skaper profesjonelle grillmerker på kjøttet, samt forsegler kjøttsaften og smaken. Grillplaten i støpejern forblir uberørt, slik at du kan lage andre retter samtidig. Og i kombinasjon med RISTHEVEREN er det enkelt å anrette den perfekte grillmaten.

 

Risthever

Plasser ristheveren sammen med GRILLRISTEN for grilling av den perfekte biffen.  Støpejerns grillplaten forblir uberørt, slik at du kan lage andre retter samtidig. Med RISTHEVEREN er det enkelt å fylle på med mer ved, og anrette den perfekte grillmaten.

Dine venner vil bli imponert fra første blikk, til deres aller siste matbit.

nb_NONorsk bokmål

Velkommen tilbake!

Vi selger kun til forhandlere. Er du en bedrift som ønsker å selge våre griller, vennligst klikk her for å søke om å bli forhandler

BLI FORHANDLER

Leter du etter en fantastisk og allsidig grill for butikken din? Vi er alltid på jakt etter lidenskapelige forhandlere som er interessert i å selge våre griller. Du er velkommen til å registrere deg her. .

Vi søker forhandlere

Leter du etter en fantastisk og allsidig grill for butikken din? 
Vi er alltid på jakt etter lidenskapelige forhandlere som er interessert i å selge våre griller. 

Du er velkommen til å registrere deg..